4
kycklingbröst
2
dl bulgogimarinad
1
stor gul lök
1
stor röd paprika
2
morötter
¼
litet vitkålshuvud
1
tsk sesamolja
2
+ 1 msk rapsolja
½
msk soja
Salt
och peppar
4
stora blad av isbergssallat
Färsk
koriander
Skiva
lök, paprika och kyckling.
Fräs lök och paprika i en vid kastrull med 2 msk
olja, tillsätt kycklingen och stek den runt om.
Tillsätt Bulgogimarinaden, sänk
värmen och låt kycklingen koka sönder. Ca 50 min.
Smaka av med salt och peppar.
Grovriv
morötterna och strimla kålen fint.
Blanda med sesamolja, rapsolja, soya och låt
salladen marinera medan kyckling kokar färdigt.
Servera kycklingen i sallatsblad med kålsallad i botten och kycklinggryta ovanpå. Toppa hela
härligheten med rejält med färsk koriander.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar