500 gr rabarber
2 msk strösocker
1 msk potatismjöl eller maizena
100 gr vit choklad
½ dl hackad sötmandel
100 gr smör
1,5 dl vetemjöl
1.5 dl havregryn
0,5 dl strösocker
100 gr vit choklad
½ dl hackad sötmandel
100 gr smör
1,5 dl vetemjöl
1.5 dl havregryn
0,5 dl strösocker
Sätt ugnen på
200 grader.
Skär rabarbern i bitar och
blanda dem strösocker och potatismjöl.
Lägg i botten av en smord pajform.
Grovhacka choklad och mandel.
Smält smöret och låt det sedan svalna.
Blanda ner de torra ingredienserna och sedan choklad och mandel.
Fördela över rabarbern och grädda sedan mitt i ugnen ca 20 minuter tills täcket har fått fin färg.
Smält smöret och låt det sedan svalna.
Blanda ner de torra ingredienserna och sedan choklad och mandel.
Fördela över rabarbern och grädda sedan mitt i ugnen ca 20 minuter tills täcket har fått fin färg.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar